Web katalog i stranice

1

Web katalog je predefinirana web stranica koja prezentira dio ili kompletnu ponudu Vaše agencije (po Vašem izboru). Radom u desktop aplikaciji svaki uneseni kapacitet ima opciju prikaza na web katalogu. Web katalog može funkcionirati kao samostalna web stranica ili u sklopu postojećih web stranica izrađenih ranije ili u suradnji sa nama. Premda je forma web kataloga predefinirana, moguće je vrlo jednostavno uz našu intervenciju prilagoditi tematske boje kako bi izgled kataloga pratio izgled korisnikovih Web stranica. Opcija promjene forme i dodavanja ili oduzimanja određenih djelova kataloga također je moguća uz prethodan dogovor sa nama i procjenu veličine i smislenosti posla.

22

Smisao ovog rješenja je dvostruka. Prije svega izbjegava se potreba dvostrukog upisa podataka o smještajnoj jedinici. Jednom uneseni kapacitet u desktop aplikaciji koju koristite kao backoffice rješenje nije potrebno ponovno upisivati u katalog već jednim klikom u samoj aplikaciji na opciju "prikaži na internetu" odlučujete da li će se uneseni kapacitet vidjeti na katalogu i prema tome biti dostupan Vašim gostima i partnerskim agencijama.

kalendarzauzetosti

Druga vrlo bitna značajka je kalendar zauzetosti koji u realnom vremenu prikazuje status pojedinog kapaciteta kroz 12 mjeseci unaprijed. Svaka promjena statusa rezervacije u desktop aplikaciji ujedno je vidljiva i na kalendaru zauzeć, a na web katalogu i Vaš gost/partner dobiva aktualnu informaciju.

 

Svakako korisna i opće upotrebljiva je informacija o lokaciji objekta na google karti. Ova informacija se kao i više manje sve informacije (sve osim fotografija objekta) ubacuje unutar desktop aplikacije.

Od sada možete rezervirati smještaj online (Paypal, plaćanje karticama) i plaćanjem unaprijed bankovnom doznakom.

Postupak rezervacije smještaja se sastoji od 3 koraka. Prvi korak je odabir smještaja, odabir smještajne jedinice i vremena Vašeg boravka.U drugom koraku popunjavate kratki formular o Vašim osnovnim informacijama, birate način i vrstu plaćanja te ukoliko želite sve postavke iz prvog koraka možete naknadno mijenjati.

 

Treći korak se odnosi na prezentaciju detalja Vaše rezervacije te na mail dobivate ponudu, a ukoliko želite istu možete isprintati ili sačuvati u PDF formatu. U ovom koraku dobivate sve obavijesti vezane za plaćanje.

 

Ukoliko se odlučite na online plaćanje, automatski se spajate na Paypal gdje se uplata odvija maksimalno jednostavno i sigurno, bilo plaćanje bankovnim karticama(Visa,Maestro, Mastercard, American Express) ili preko Vašeg Paypal računa. Po uplati vraćate se na našu web stranicu sa svim informacijama o stanju transakcije i rezervacije.

 

Sukladno tome na Vaš mail automatizirano stiže Potvrda uplate.

 

Kao podrška ovom cijelom sustavu, uskoro stiže i Android aplikacija za praćenje Vaših rezervacija te jednostavniju i brzu komunikaciju sa iznajmljivačima smještaja.

StrelicaTransferiIIzletiLijevo

Korp

lightbox
Korp integrirani poslovni programi za vođenje financijskog i robno materijalnog knjigovodstva. Korp se sastoji od 8 modula koji čine jednu cjelinu ali funkcioniraju i zasebno: Robno-materijalno poslovanje, Proizvodnja, Financijsko knjigovodstvo, Saldakonti, Fakturiranje, Obračun kamata, Uvozna kalkulacija i Managerski modul.

info & download

Obrt

HOT Start
Korp Obrt namijenjen je vođenju robno-materijalnog i financijskog knjigovodstva obrtnika. Program se sastoji od dva glavna (Robno-materijalno poslovanje i Poslovne knjige obrtnika) i nekoliko manjih modula (Naljepnice/deklaracije u obrtu, Ponude u obrtu, Nalozi za plaćanje u obrtu, Radni nalozi za proizvodnju u obrtu, Radni nalozi za servis u Obrtu).

info & download

Plaće

Gallery
Instalacija ovog programa sastoji se od tri povezana ali ujedno i neovisna modula. Glavni modul je modul "Obračun plaća", a tu su još moduli "Kadrovska evidencija" i "Evidencija sati".

info & download

PC Kasa

SEO Friendly
Pc kasa je program namjenjen maloprodaji i ugostiteljstvu. Program dolazi u tri varijante: Pc Kasa Trgovina (za maloprodaju), Pc Kasa Ugostiteljstvo (za ugostiteljsku djelatnost) te Pc Kasa 2000 koja može poslužiti u obe djelatnosti u svrhu izdavanje računa ali bez vođenja zaliha i normativa koje posjeduju prve dvije kase.

info & download

Ova stranica koristi „kolačiće“ za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda slažete se sa korištenjem „kolačića“. Izjava privatnosti