Transferi i izleti

Modul TRANSFERI omogućuju kvalitetnu pripremu, organizaciju i najavu transfera. 

 

 transferi1

 

 

Aplikacija omogućuje organizaciju dolaznih, odlaznih i među transfera između dvije transferne točke koje mogu biti bilo što (hotel, aerodrom, luka, mjesto, nacionalni park itd.), unos relacija i definiranje cijena po relacijama i tipovima cjenika, definiranje individualnih transfera i transfera vezanih za rezervacije smještaja te ispis najava za vozače i vodiče te naplata transfera. Aplikacija posjeduje mogućnost importa excel lista transfera koje se po dogovoru mogu prilagoditi individualnim potrebama pojedine agencije.

 

transferi

Modul IZLETI omogućuje definiranje osnovnih podataka o izletu (vodiča, pratitelja, predstavnika, vozila), napomena za vodiče, vrijeme početka izleta, popis gostiju i vrijeme kupljenja gosta, ispis najave za vodiče i vozače, naplata i statistika.

izleti

statistikaizleta

StrelicasMJESTAJ StrelicaWebkatalogIStranice

Korp

lightbox
Korp integrirani poslovni programi za vođenje financijskog i robno materijalnog knjigovodstva. Korp se sastoji od 8 modula koji čine jednu cjelinu ali funkcioniraju i zasebno: Robno-materijalno poslovanje, Proizvodnja, Financijsko knjigovodstvo, Saldakonti, Fakturiranje, Obračun kamata, Uvozna kalkulacija i Managerski modul.

info & download

Obrt

HOT Start
Korp Obrt namijenjen je vođenju robno-materijalnog i financijskog knjigovodstva obrtnika. Program se sastoji od dva glavna (Robno-materijalno poslovanje i Poslovne knjige obrtnika) i nekoliko manjih modula (Naljepnice/deklaracije u obrtu, Ponude u obrtu, Nalozi za plaćanje u obrtu, Radni nalozi za proizvodnju u obrtu, Radni nalozi za servis u Obrtu).

info & download

Plaće

Gallery
Instalacija ovog programa sastoji se od tri povezana ali ujedno i neovisna modula. Glavni modul je modul "Obračun plaća", a tu su još moduli "Kadrovska evidencija" i "Evidencija sati".

info & download

PC Kasa

SEO Friendly
Pc kasa je program namjenjen maloprodaji i ugostiteljstvu. Program dolazi u tri varijante: Pc Kasa Trgovina (za maloprodaju), Pc Kasa Ugostiteljstvo (za ugostiteljsku djelatnost) te Pc Kasa 2000 koja može poslužiti u obe djelatnosti u svrhu izdavanje računa ali bez vođenja zaliha i normativa koje posjeduju prve dvije kase.

info & download

Ova stranica koristi „kolačiće“ za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda slažete se sa korištenjem „kolačića“. Izjava privatnosti