Cijene, akcije i pogodnosti - Web katalog

Turistička ste agencija, imate lijepo dizajnirane web stranice ali svaka izmjena ili dodavanje novog smještajnog objekta košta Vas vremena i novca.

Rješenje za Vas je Web katalog!

 

webkatalogSlika

 

Web katalog je predefinirana web stranica koja prezentira smještajne objekte te omogućuje gostu pretraživanje i detaljne informacije o istima.

Web katalog omogućuje jednostavno dodavanje i izmjenu informacija o smještajnim objektima bez potrebe za intervencijom informatičara.

Web katalog ne zahtjeva od Vas da mijenjate svoje web stranice, možete ga implementirati unutar Vaših postojećih web stranica.

Web katalog odlikuje:

  • jednostavan i pregledan način prezenatacije svih smještajnih objekata
  • slike objekta/slike kapaciteta
  • značajke smještajne jedinice, cjenik i kalendar
  • google karta
  • formular za upit
  • višejezičnost (4 jezika)
  • jednostavna implementacija unutar postojećih web stranica
  • mogućnost povezivanja s aplikacijom Agencija.NET

 Cijena web kataloga se definira po broju smještajnih jedinica:

  BROJ SMJEŠTAJNIH JEDINICA CIJENA

WEB KATALOG

10 <
1500
11-25 1750
26-50 2250
51-100 3000
101-200 4000
201-400 5250
401-800 6750
> 800 8500

 *cijene su u kunama bez poreza 

Korp

lightbox
Korp integrirani poslovni programi za vođenje financijskog i robno materijalnog knjigovodstva. Korp se sastoji od 8 modula koji čine jednu cjelinu ali funkcioniraju i zasebno: Robno-materijalno poslovanje, Proizvodnja, Financijsko knjigovodstvo, Saldakonti, Fakturiranje, Obračun kamata, Uvozna kalkulacija i Managerski modul.

info & download

Obrt

HOT Start
Korp Obrt namijenjen je vođenju robno-materijalnog i financijskog knjigovodstva obrtnika. Program se sastoji od dva glavna (Robno-materijalno poslovanje i Poslovne knjige obrtnika) i nekoliko manjih modula (Naljepnice/deklaracije u obrtu, Ponude u obrtu, Nalozi za plaćanje u obrtu, Radni nalozi za proizvodnju u obrtu, Radni nalozi za servis u Obrtu).

info & download

Plaće

Gallery
Instalacija ovog programa sastoji se od tri povezana ali ujedno i neovisna modula. Glavni modul je modul "Obračun plaća", a tu su još moduli "Kadrovska evidencija" i "Evidencija sati".

info & download

PC Kasa

SEO Friendly
Pc kasa je program namjenjen maloprodaji i ugostiteljstvu. Program dolazi u tri varijante: Pc Kasa Trgovina (za maloprodaju), Pc Kasa Ugostiteljstvo (za ugostiteljsku djelatnost) te Pc Kasa 2000 koja može poslužiti u obe djelatnosti u svrhu izdavanje računa ali bez vođenja zaliha i normativa koje posjeduju prve dvije kase.

info & download

Ova stranica koristi „kolačiće“ za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda slažete se sa korištenjem „kolačića“. Izjava privatnosti